צרו קשר

שעות קבלה: יום א׳ 14:30-11:30, ימים ב'-ה  10:00–13:00

יועצת אקדמית:
ד"ר אולגה לויטן Olga.Levitan@mail.huji.ac.il

נציגת החוג לגיוס תלמידים:
עמית מור amit.mor2@mail.huji.ac.il

Table of Contents

תכנית לימודים לבוגרי בתי ספר למשחק

תכנית לימודים לבוגרי בית הספר לתאטרון חזותי והסטודיו למשחק ניסן נתיב

בוגרי/ות בית הספר לתאטרון חזותי או הסטודיו למשחק ניסן נתיב, רוצים/ות להמשיך ולהעמיק את חקר התאטרון והאמנויות מזווית נוספת? מעוניינים/ות במסלול לימודים ייעודי בשבילכם/ן ובהכרה אקדמית בעבור הלימודים בסטודיו? הנכם/ן מוזמנים/ות להרחיב את לימודי המשחק לתואר אקדמי במסגרת תכנית חדשה המיועדת במיוחד בשבילכם/ן.

תכנית הלימודים מציעה היכרות מרתקת עם נושאים מגוונים בתחום התאטרון והאמנויות: היסטוריה ותיאוריה של התאטרון, דראמה-תרפיה, תאטרון ישראלי ועוד. הסטודנטים/יות בתכנית מוזמנים/ות להשתתף גם בקורסים נוספים מן הפקולטה למדעי הרוח, כגון: תולדות האמנות, מוסיקולוגיה, פילוסופיה, היסטוריה, ספרות ותחומים נוספים לבחירתכם/ן. ההשכלה שתרכשו במסגרת תכנית זו תעניק לכן/ם כלים הכרחיים מבחינה תאורטית, תעשיר את ארגז-הכלים שלכם/ן ותעמיק את התהליכים היצירתיים שלכם/ן כשחקנים/יות וכאנשי/נשות תאטרון.

החוג מעניק הכרה משמעותית של עד 30 נ״ז מתוך התואר.

למידע נוסף ליצור קשר עם מזכירת החוג, הגב׳ אורלית קיסר או עם יועצת החוג, ד״ר אולגה לויטן

• הרשמה בעיצומה