הזמנה לתערוכה

יוני 12, 2019

האירוע יתקיים בארכיון והמוזיאון לתיאטרון ע״ש ישראל גור
יום רביעי | 12.6.2019 | 18:00

התכנסות חברים לציון פתיחת תערוכתה של פרנסואז קוריאט, אמנית ויוצרת, המרצה בחוג ללימודי התאטרון ומתמחה בתחום אמנות התלבושות, עיצוב התפאורה, בניית מסכות, ואיפור במה.

אנחנו שמחים להזמינכן.ם לקחת חלק באירוע חגיגי שיחשוף סיפורים, רגעים וזכרונות על יצירותיה ועבודותיה עם אנשים שונים לאורך השנים.

אירועי סוף השנה

אירועי סוף שנת הלימודים תשע״ט החוג ללימודי התאטרון

יוני 9, 2019

החוג ללימודי התאטרון באוניברסיטה העברית שמח להזמינכן.ם למגוון אירועי סוף שנת הלימודים

הרצאות, תערוכות ומופעים ייחודיים, יחתמו את שנת הלימודים הפוריה והמרתקת שעברה עלינו

כל הפרטים, המקומות והתאריכים בפלייר המצורף

נשמח לראותכן ולראותכם!

אירוע פתיחת שנה תשע״ט

אירוע פתיחת שנה של המכון לאמנויות תשע״ט

נובמבר 9, 2018

תלמידים ותלמידות יקרים, חדשים וותיקות, אנו מזמינים אתכן.ם לפתוח את שנת הלימודים יחד עם סגל המכון ותלמידיו על שלל החוגים והתכניות שהוא מאגד.

כל הפרטים - בפנים

מצפים לראותכן.ם!

אירוע סוף השנה תשע״ח

אירועי סוף השנה של החוג לתאטרון לשנת תשע״ח

יוני 26, 2018

הינכם מוזמנים ומוזמנות להצטרף אלינו לאירועי סוף השנה של החוג ללימודי התאטרון באוניברסיטה העברית בירושלים.

האירועים השנה יתחלקו לשני מועדים:

בערב הראשון | 26.6 | יופיעו סטודנטים וסטודנטיות מהחוג עם קטעים עליהם עבדו לאורך הסמסטר ובחרו לשתף אותנו עם רגעים, חוויות ומחשבות מתוך הסדנאות והקורסים בהם השתתפו לאורך הסמסטר.

בערב השני | 27.6 | נארח את ההצגה ״האזרח ק׳ ״ במופע ייחודי אשר יישלב קטעים מתוך ההצגה ושיחה עם הבמאית יעל קרמסקי.
במהלך היום, ברחבת ויטמין בפקולטה למדעי הרוח, תופיע קבוצת היצירה ״מרחב״ בהנחייתה של עמנואלה עמיחי בקטע חדש לשנה זו.

Ending Performance for the Year 2017 in The Department of Theatre

אירוע סוף השנה של החוג לתאטרון לשנת תשע״ז

יוני 15, 2017

אירוע סוף השנה יוצא לדרך ואנחנו נרגשים להזמין מרצים, סטודנטיות, בוגרים ומתעניינות לאירוע הגדול של סוף שנת הלימודים

יום רביעי 21.6.2017 | 18:30 | תאטרון החניון | הפקולטה למדעי הרוח

אירועי סוף סמסטר א׳ תשע״ז

אירועי סוף סמסטר א׳ תשע״ז בתמונות

ינואר 25, 2017

אירועי סוף הסמסטר תשע״ז
25.1.2017

בכל סוף סמסטר אנחנו זוכים לראות טעימה מהמחשבה, היצירה והעבודה של המשתתפים.ות בסדנאות והשיעורים המעשיים.

גם בערב הזה, נהננו מכל אחד ואחת שהגיעו ופתחו בפנינו את הלב ופקחו לנו את העיניים

השתתפו בעשייה וביצירה:

# יסודות המשחק: התנסות בצ׳כוב | בהנחייתה של עמנואלה עמיחי
משתתפים ומשתתפות :
אבני יערה, אברמסון מיכל, אפרתי פאר, אשכנזי יניר, בלושטיין עדי, כהן עמוס, גנץ אלון, פישר רונאל, פלץ מירי, פרץ עודד, קגן לינור, שוויצר ענבל, שפירא בר.